dimarts, 15 de novembre del 2011

4ª Trobada TotsxTost: La Festa Major de Tost (2)



















11 comentaris:

  1. Anònim11/15/2011

    Falta "el ball de la Conga"!!!!!

    ResponElimina
  2. Anònim11/16/2011

    Trobo que les fotos estan molt bé, espontanees i plenes de magia, la magia que vaig sentir a les vostres terres. Et deia que si algú s´hi vol acostar per malmenar-ho, que la força dels dinosauris i de la bellesa d´aquests indrets el converteixi en gripau .Molts petons a tots i força en la lluita.
    Herminia Esteva

    ResponElimina
  3. Anònim11/16/2011

    Enhorabona, sembla que us ho vàreu passar d’allò més bé.Malauradament jo estava de viatje, és el que té quan s’apropa l’hivern, per això crec que s’ha de repetir a veure si coincideix que ens hi podem afegir. Molt bones les fotos. Fins molt aviat.
    Ferran

    ResponElimina
  4. Anònim11/16/2011

    Us felicito, em feu embeja i m'ha emocionat veure la foto dins de l'església, a les fosques, de Sant Martí. Us envio un forta abraçada
    Francesc

    ResponElimina
  5. Anònim11/16/2011

    Gracies, al pare al final no l'hi va fer gaire gracia, (88 anys), pero l'hi fara molta il.lusió veure les fotos.

    Una abraçada.

    Albert Daina Marsenyach (Cal Gaset de la Bastida de Tost).

    ResponElimina
  6. Anònim11/16/2011

    Hola amics: Jo aquest dia no hi era, hi vaig estar per Tots els Sants al cementiri de Tost o el que en queda, i vaig donar un tomb pels territoris on el meu padrí havia trepitjat, i la veritat que la vall m’en enganxa.
    L’any que vé que ja disposare’m més de temps a veure si podré asistir-hi. Tot menys oblidar La Vall de Tost.
    Ana

    ResponElimina
  7. Anònim, t'hem penjat la "conga" en video!

    ResponElimina
  8. Eeeeeiiiii.. Que no havia vist les fotos!!!! Són genials!! Gracias Lorenzo y Witi por tan fantástico reportaje! Va ser una nit màgica plena d´ encant! Enhorabona!!!

    Xandra "la de les cuetes" jojojojojo

    ResponElimina
  9. Witty y Lorenzo11/17/2011

    Muchas gracias a ti Xandra"cuetes" por tu entusiasmo y vitalidad así como a Llorenç y a todos los que nos habéis animado con vuestros comentarios tan cariñosos. Raquel tiene razón lo hemos hecho con mucho amor tanto en esta celebración, que ha resultado un reto y un éxito. Como la vez anterior que hicimos fotos diurnas y atardecer del precioso valle de Tost y pueblos adyacentes. Muchos besos y os digo lo mismo FELICIDADES A TODOS VOSOTROS QUE DESBROZASTEIS, LIMPIASTEIS LA CARRETERA DE PIEDRAS QUE ARRASTRO LA LLUVIA, QUE TRAJISTEIS LUZ DONDE NO LA HABIA, QUE OS OCUPASTEIS DE QUE HUBIERA COMIDA, BEBIDA, HASTA CREMAT HICISTEIS Y MUSICA CON EL LUJO DE LOS ACORDEONISTAS (FELICIDADES TAMBIEN A ELLOS) LO HICISTEIS A PESAR DE LOS MUCHOS HANDICAPS... ENHORABUENA SALIO FANTASTICO!!! Y NOS ALEGRAMOS UN MONTON. UB ABRAZO PARA TODOS DE WITTY (LA RESPONSABLE DEL VIDEO " PARA LO BUENO Y LO MALO" ) Y LORENZO "EL FOTOGRAFO".

    ResponElimina
  10. juan luis11/19/2011

    Jo, me lo perdi¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ trabajaba, las foto de pelicula.

    ResponElimina
  11. cap problema Juan Luis: l'any que ve ho farem en dissabte i t'esperem

    ResponElimina