dilluns, 29 de novembre del 2010

Tost i les motos

L' afició a la moto ha estat una constant a Tost des de els seus inicis i ens consta que tantes i tantes cases de la vall han tingut diferentes motos que, si poguessin parlar, potser ho farien de la diversió i també de l'adversitat que té aquesta pràctica en un terreny tant adient per la moto de trial i l'enduro.
Bé: aquestes fotos que veieu aqui corresponen a una prova nivell privat que s'organitzà a Castellar de Tost, el passat 14 de Novembre en la qual van participar una trentena d'equips. Es va tractar d'una prova de resistència (dues hores) sobre Enduro i més d'un, no va ser capaç d'acabar-la pel nivell tècnic que exigia el terreny.
El dia assoleiat va acompanyar aquestos nois (cap noia...perquè?) que ho van disfrutar molt.
Un petit vídeo de la sortida pel record... i molts ànims perqué es torni a repetir l'any vinent!

Per una altra banda, no podem deixar d'esmentar que la familia Pascuet (http://www.trialshows.com/) ha aconsseguit recentment el permís de Medi Ambient definitiu(http://www.radioseu.cat/not%C3%ADcies/Esports/L) per a l'escola de trial que tenen a la Bastida de Tost, amb la qual cosa aquesta vall es consolida com molt adient per aquest esport: moltes felicitats!

4 comentaris:

  1. Anònim12/01/2010

    doncs si salvar la vall de tost vol dir dedicar-la a les motos.... potser val més fer-hi graveres!!

    ResponElimina
  2. Anònim12/01/2010

    Doncs si que estem arreglats amb aquest nivell...ni cent motos mourien una muntanya..en canvi, una Carterpilar la mou amb un sol home pilotant-la. Si l'activitat lúdico-econòmica puguessin ser les motos, els quads, les bicis i el senderisme...no creus que tot això no encaixa amb una gravera? perquè no les fem a casa teva les graveres!!

    ResponElimina
  3. Anònim 1: ja en tenim proutes de graveres a Tost, Anònim 2: aqui no faltem al respecte a ningú, així que si vols comentar res, ho fas, però si ho has fer amb mala sany, ja te'n pots abstenir...

    ResponElimina
  4. Juan Luis12/02/2010

    Yo no es que este muy de acuerdo con las motos por la montaña, pero la verdad:
    Hace muchos años, Wilson Churchil dijo, prefiero aliarme con el diablo (Estalin) si con ello puedo derrotar a Hitler.
    Asi si tenemos una escuela de Trial, y con ello damos fama a la vall de Tost, pues lo prefiero a la Gravera.
    Y lo digo con evidencias claras, despues de trabajar durante años en la vall de Tost recuperando los viejos caminos, de momento solo los utilizan las motos de Trial.
    Bueno, ya que las personas no los utilizan, si pasan las motos, por lo menos no se cerraran por la vejetacion, siempre hay que mirar el lado positivo.

    ResponElimina