dissabte, 3 d’octubre del 2009

L'aeroport de la Seu d'Urgell (2)


...i ahir dia 2, diversos diaris espanyols publicaven al país veï que les obres de l'aeroport ja estàn adjudicades i que començaran aquesta tardor per a reobrir-lo al 2010. Alguns municipis de Ribera d'Urgellet estàn directament afectats per aquesta infraestructura que pot variar la tranquila vida de molts habitants, especialment a Adrall, Arfa i Monferrer, però amb el tamany que diuen que tindrà, tampoc sembla gran cosa...bé: ho veurem l'any vinent. Veieu les notícies als següents links:



4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Anònim10/04/2009

    La Generalitat ha adjudicat les obres de l'aeroport de La Seu a l'empresa de Lleida "SORIGUÉ". Ha estat asfaltant en d'altres ocasions per aquí.
    S'ha de tenir molt en compte on implantarà la planta d'asfalt, suposem que ho voldrà fer prop de l'aeroport. Es una altra batalla, no s'ha de permetre que sigui aprop de les nostres poblacions, es cancerigen a més la pols que deixa al triturar la pedra i les particules d'asfalt que queden a l'aire, (que ens caurien damunt).
    montse

    ResponElimina
  3. Anònim3/30/2010

    No se que falta fa un aeroport a la Seu. Els arguments són que portaran clients de negocis cap a Andorra. Que passa que els que vinguin amb avió no hauran de fer cua, com totom.

    No han pensat que per aterrar hauran de fer-ho contra el vent, és a dir hauran de prendre la vall (Ribera d'Urgellet), amb les molèsties que això implicaria. Tant Pirineu, tant Medi ambient i després la caguen tan estrepitosament. Quins són els interessos ocults?

    ResponElimina
  4. Anònim5/27/2010

    A on s'ha de signar per a impedri-ho?

    ResponElimina