dimecres, 7 d’abril del 2010

Les flors dels fruiters - endevinalla

No us penseu que estem perdent l'interés per la vall de Tost perquè últimament el bloc està poc actiu: estem fent altres coses que ja veureu més endavant....entretant, us proposem una endevinalla. Aquests quatre arbres fruiters estàn a Tost però són diferents, és a dir, tenen fruits diferents. Algú sabria dir-nos quins arbres són?







4 comentaris:

  1. Anònim4/09/2010

    jo diria, no afirmo que..el primer un presseguer, el segon un atmetller, el tercer un cirerer i el quart una prunera. Quin és el premi? perdó LO premi? de quant es la porra? 2-6 gols, ai! Euros?

    ResponElimina
  2. T'hi apropes però no la claves, estimat/da anònim/a. Has confós dos arbres entre ells. La resta està bé. Ho intentes de nou?

    ResponElimina
  3. Val doncs diguem el tercer un atmetller, es el que s'asembla mes en el que tinc a casa, el segon un cirerer i els altres dos com ha dit el d'avanç el primer un presseguer i últim una prunera. No en soc cap especialista i soc capaça de pifiarles totes. De fet estava buscant sobre les orientacions de les esglèsies i he acabat aquí.
    Salut i bona florida!!
    Roser ( el nom està en la onda)

    ResponElimina
  4. Ho has clavat Roser!! felicitats! sobre l'orientació de les esglesies només puc parlar de les de Tost: totes miren a St. Marti. Algún expert m'ha dit que és una casualitat. Tú qué en penses? mira
    http://salvem-tost.blogspot.com/2010/04/l-orientacio-de-les-esglesies-de-tost.html
    i si, el teu nom enllaça bé amb la temàtica...ha. ha...Gràcies per escriure-nos!

    ResponElimina