dimarts, 19 de gener del 2010

Un 10 pels nostres batlles


Hem de felicitar als nostres batlles per estar en contra d'aquesta ampliació que no porta res de bó a les nostres terres. Potser hauríem de començar a pensar a gastar aquests diners en fer una xarxa ferroviària com a tots els països avançats europeus que tenen una pila de muntanyes. A Suïssa, per exemple, totes les poblacions es comuniquen en tren. Aquesta és una idea que no és nova, però és clar, és més fàcil abordar l'aire i sobretot és més fàcil pensar que el nostre pais veï, Andorra, se'n pot beneficiar, però no pas nosaltres.

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord! per molt que alguns no ho vulguin veure molts arguments apunten a la necessitat de desenvolupar el transport ferroviari.
    Ara mateix el Pirineu està envoltat d'aeroports (si parlem de l'est de la serralada trobem Tolosa, Carcassona, Perpinyà, Girona, Barcelona, Reus i ara Lleida) situats a menys de 2 hores per carretera, mes que suficient per les necessitats del territori. En canvi fallen les comunicacions ferroviàries, les xarxes dels dos vessants estan envellides, descuidades i les administracions corresponents no semblen interessades en millorar la situació.
    Potser es el moment que tots els pirinencs sumem i creem un moviment d'opinió per tal que els polítics es prenguin seriosament el tema!
    Hem creat al Facebook un grup en aquest sentit, hi esteu tots convidats a participar activament,
    gracies!
    http://www.facebook.com/group.php?gid=270776224496&ref=ts

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari constructiu que fas Bernat. Ensa apuntem al grup!

    ResponElimina
  3. Anònim1/24/2010

    La gran noticia d'aquesta setmana es: "TENIM CONEXIO DIARIA AMB L'AEROPORT DE BARCELONA" Un autobús de l'Alsina Graells que sortirà a les 5 de matí de La Seu d'Urgell i arribarà a l'aeroport del Prat a les nou de matí a la terminal A, i a les 9,15 a la terminal B. Quina animalada, i a sobre encara deu parar a esmorzar a meitat de camí, a mes de fer moltes parades per La Cerdanya. Ara que deurien d’estar preparant un transport a Alguaire e tindrem dins 20 anys...
    Contestant al Bernat, els nostres polítics haurien de revisar l'exclusivitat amb l'Alsina Graells, així no podem continuar...

    ResponElimina
  4. Anònim1/30/2010

    Pel Batlle de Ribera d'Urgellet MAI un 10. Es fals tot el que diu a la premsa. ELL ESTA A FAVOR DE L'AEROPORT, ara diu que no, perquè de moment no es fa.....QUE FALS SR. BATLLE.

    ResponElimina