diumenge, 7 de febrer de 2010

El farcit de Carnaval

Aquest cap de setmana, entre altres coses, hem estat aprenent sobre la gastronomia de la zona. Un dels plats més apreciats l'hem fet amb la Montse Pociello: es tracta del Farcit de Carnaval, un àpat no apte per a malalts de colesterol, i típic al mes de Febrer.
Com totes les cuineres de Tost, la cosa de les mides no va amb elles, però fixant-nos-hi bé podriem establir les següents proporcions per 5 farcits (no feu cas de les fotos perquè aquestes es corresponen amb 23 bulls...).

- 5 mosses (és el budell ceg del porc), també conegut com bisbe o ceg.
- 1/2 kg de pa
- 23 ous (uaaalaa...!, doncs si, perquè per fer 23 bulls, va posar 90 ous la tia...)
- 1/2 kg de panxeta de porc
- 1/2 kg de papada
- 1/4 kg de panses
- 2 cabesses d'alls
- un bon grapat de julivert
- sal
- cansalada grassa per l'aigua de bullir



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada