diumenge, 21 de juny del 2009

Jornades d'Intervenció al Patrimoni (2)

La meva àvia deia: "- Ets més "embusteru" que el diari... -"i de fet, no podem dir que "El Segre" no digui res que no sigui del tot veritat. Però a Tost (que no a Tos) n'erem 41...que no està gens malament..
En aquestes jornades d'intervenció al Patrimoni vam sentir moltes coses interessants: l'arqueòloga Cristina Belmonte va exposar les deu etapes que havien identificat a la Plaça de l'esglèsia d'Organyà, l'historiador Jordi Pasques ens va explicar moltes coses passades sobre el Forat dels Tres Ponts i l'arquitecte de Ribera d'Urgellet i batlle d'Organyà, Antoni Fiol, ens va començar a exposar el projecte de reconstrucció del temple de Sant Marti de Tost.


"Prediquem l'evangeli..." a veure si ens en sortim d'aquesta situació a la que ningú sembla trobar-hi una solució inmediata que aturi la destrucció i l'oblid de la vall de Tost.. i jo em demano: Anem pel bon cami o és un altra predicació política de les moltes que ja hem sentit?
Les regidores de la Parròquia d'Hortó i d'Adrall, la Puri i la Maria, ens van obsequiar amb cava i ametlles fetes per l'Antonio, a les portes de Sant Marti de Tost, quan tots ja ens haviem ben empapat dels projectes futurs perque no ens caigui l'esglèsia parroquial: tot un detall del nostre Ajuntament..


El Segre, frontera del cami a Montant de Tost, amaga el tercer pont del que parlava en Pasques i que sembla que també és part d'un projecte de reconstrucció d'un antic cami medieval. El paissatge dels voltants de Montant és sempre imponent...no ens cansariem mai de gaudir-lo.


3 comentaris:

  1. Anònim6/22/2009

    Eppps. Que la Maria i la Puri no són regidores de res. No van ser pas elegides. Com a molt tenen el títol honorífic que els dóna l'alcalde de ser les seves representants als seus pobles respectius. No confonguem.

    ResponElimina
  2. Anònim6/22/2009

    La consolidacio de l'edifici per treure-hi humitats i arreglar la teulada costa 300'000 Euros???? potser no feu massa bé els números...amb aquesta quantitat ben administrada l'arregleu TOTA...en fi, ja se sap..

    ResponElimina
  3. Anònim6/22/2009

    La Puri si es regidora amb vot a La Parròquia d'Hortó per CIU. La Maria Majoral i l'Antonio Riubrugent van ser delegats per l'Alcalde com representants d'Adrall, sense vot, al no sortir elegids. A pesar de no tenir vots en el Ple, son els que prenen les decissions d'Adrall i fan les funcions d'un regidor. El regidor que va sortit elegit es el Bernabé Fernandez,del Grup de Progrès, al estar a l'oposició no ha pogut fer res.

    ResponElimina