Butifarres, xorissetes i fuets
Aprofitant aquest clima fred i sec que tenim a Tost, el cap de setmana passat ens vam dedicar a fer butifarres i xorissetes. Ja sabeu -suposo- que són butifarres si es mengen cuites i fresques i fuets si els deixem assecar i els mengem crus....No van matar el porc. La carn i els budells els vam comprar a l'escoxador. Veieu el procés a continuació:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8cEfuPBRtjrkOeke4mttiZ6w9lb2DJQqGTAMc4zXmTVv3OXEIFKsOokLahzkuPJwpLbiROe4Bf-Tx1qSASUpq4WP98A-kB4TDZy3YaaxTVwGFuyJTMt8PIdQufqoE0-XNIHdCq4hvKHY/s400/Diapositiva1.JPG)
En una exploración reciente hemos encontrado en su región unas pinturas rupestres que ayudarán al reconocimiento que el valle merece.
ResponEliminafpdencina@mail.com