divendres, 2 de novembre del 2012

3ª Caminada Premià-Tost (1)

Avui comença la 3ª caminada Premià-Tost que, com cada any, protagonitzen l'Ignasi, el Llorenç, lo Bernat i l' Albert. Pot ser s'hi afegeix algún altre després, però de moment, aquests són els que aquest mati han arrancat cap a les 7h. Està previst que completin un total de 194 km en set dies. L' etapa d'avui és una de les més llargues perquè l'intenció era poder sortir de l'asfalt quan més aviat millor. Així que, si tot va bé, avui caminaran 38 km fins a Sant Feliu de Codines.
Mentre esmorzaven, es miraven aquest diari que feia unes previsions meteorològiques amb no massa bon pronòstic però, com estàn fets uns 'maxotes', poc els ha importat que les inclemències del temps els emprenyi.
Aquesta noia que veiem sota els espera per sopar i ficar-los al llit. Ella és la Teresa i té un Bed&Breakfast, conegut a casa nostra com a 'Catre i Esmorzar' al carrer Piscina, 6 de St Feliu de Codines.

2 comentaris:

  1. natàlia11/02/2012

    Ja pot ploure, nevar, fer fred... que a aquests quatre valents no hi ha qui els pari, n'estic convençuda!!! Endavant i ànims!!!

    ResponElimina
  2. Molts ànims i molta força des del Pla! Sou uns campions!

    ResponElimina