dijous, 19 de febrer del 2009

Santa Innocència

Cas 1: Vaig sentir que els nens (6-7 anys) de casa s'explicaven perquè estavem reunits. La nena - com és natural - va ser la primera d'explicar als altres de qué discutiem: "- Estem intentant salvar una muntanya que volen enguixar...ja ho veus-" va dir molt compromesa. "-Enguixar? vols dir com al Josep?" va dir l`altre assenyalant un cosí que s'havia trencat un braç...
Cas 2: A un amic de Suïssa, algú li va preguntar si havia llegit el blog. Va respondre: "- Si, és que no sé si ho entés massa bé. Voleu fer una cantera i els cabrons dels ecologistes no us deixen...és això, no?

5 comentaris:

  1. Hola, m'agradaria comentar que al grup de Salvem Tost del Facebook, hi ha dues coses que no m'agraden gens: la primera és la utilització del castellà, una llengua imposada a tot Catalunya, i també a la Vall de Tost; i després el fet que s'utilitzi "Pirineu de Lleida". El "Pirineu de Lleida" no existeix, és una imposició del centralisme provincialista. D'altra banda, IPCENA no és una entitat ecologista apropiada per a les nostres contrades, atès que no respecten la nostra singularitat pirinenca i no lleidatana.

    ResponElimina
  2. Climent, ara no es tracta pas d'entrar en temes que són secundaris. Amb tant de purisme per la teva part no arribarem enlloc. Tot això s'està fent simplement per que construeixin la guixera. La resta no té res a veure, ara. Li pots dir al Pirineu amb el nom que vulguis, que les muntanyes seran les mateixes. Sobre el castellà, ja ho sabem, que és una llengua imposada. I què? No és un blog en defensa de la llengua. I Ipcena, sigui d'on sigui, està donant suport, cosa que no tothom fa.
    El facebook, si està en castellà, és perquè tothom se n'assebenti, inclús fora de Catalunya.
    Anem més per feina, home.
    Salut.

    Llorenç.

    ResponElimina
  3. Hosti, perdó, jaja!! Volia dir perquè NO la construeixin!! (quin lapsus)

    ResponElimina
  4. Anònim2/20/2009

    Una de nova, COMACSA ha sol•licitat l’autorització ambiental de l'ampliació de la planta dels Hostalets. El període d’al•legacions acaba el proper dimecres 25. Tenim l’al•legació feta pel qui la vulgui presentar.

    ResponElimina
  5. Anònim2/20/2009

    Estimat Llorenç, les muntanyes no es mouen, la gent si, pensa que tenim molts seguidors a l'Aragó, terra conquerida per Arnau Mir de Tost, a Euskadi, i a altres contrades que per respecte a ells vaig decidir escriure en català i en castellà.

    La vall de Tost no entèn de morfosintaxi, a part no seria bò per la causa que lluitem que penso que dita en qualsevol llegua es la mateixa.

    Deixant lo tema, vinga ara els de COMACSA tambè a tocar lo pebrot

    ResponElimina