dimecres, 27 de juliol del 2011

La Mercè: 25 anys a Castellar de Tost

La Mercè Gallart, també coneguda com "la Baronesa" o com "la Vice", va festejar amb nosaltres els 25 anys que porta VIVINT a Castellar de Tost, el passat dissabte 23.

Aquesta dona, que va comprar la casa (llavors en runes) anomenada cal Joan a l'any 1986, no s'ha cansat mai de recordar-nos a tots que la seva casa es correspon amb el que era l'antic castell de Castellar de Tost, probablement datat del segle XIII.

La Mercè és un dels exemples de gent nou-vinguda que han sabut fer-se seva la vall de Tost, lluitant per unes condicions dignes, dins d'un model sostenible amb el progrés. Si algún dia hi aneu, no deixeu de visitar-la: us ensenyarà tot lo poble!

Aqui veiem a la Mercè, una bellesa de dona, rodejada per les belleses de les seves amigues...
Al sopar, que com és habitual a la zona, no hi va faltar de res...

....i potser erem més de 100 persones benavingudes..Tothom es va acomodar com va poder..


I al final, els regals i la ballaruca...

No tinc massa esperit redactor avui, ja ho veieu, però dels que hi van ser-hi, esperem comentaris..


4 comentaris:

  1. Anònim7/28/2011

    Bon sopar i millor ballaruca!!…….
    Com en feia de temps que no veia a la Merçè i la Montse…!!
    Per cert que l'Antònia me va dir que ahir i abans d'ahir ha vingut un futograf de la sEu que traballa per los de nauf a fer fotos de la vall, i que va parlar amb ell i lo de la guixera va endevant…i que dilluns es trobava amb el Capdevila i els de nauf a l'ajuntament….

    ResponElimina
  2. Anònim7/28/2011

    Ja està bé de tants anònims, penso.

    La festa, no diria insuperable, però va estar força bé. I la tornada a peu, darrere lo pare, pregunteu-li al meu cunyat lo putes que les va passar per seguir-lo.

    Signat: 38800644n

    ResponElimina
  3. Anònim7/28/2011

    No t'allargues massa 388..deu ser la feina que tens, no? és curiós que no us ofeguessiu al riu de Tost, de tornada cap a Torà a peu, sense llum, sense lluna i amb la panaca...però és clar que, amb lo jefe...ja és difícil fins i tot mullar-se els peus, ha, ha,...ell vola!

    Josep

    ResponElimina
  4. No si al final resultarà que tinc accions de Knauf i jo anar netejsnt merda en una depuradora, a veure si us informeu millor que de fotògrafs a la Seu hi ha uns quants!
    Quina poca feina que tenim alguns!

    ResponElimina