diumenge, 8 de març del 2009

1ª Trobada TOTS x TOST, 11 i 12 d'Abril


A Salvem Tost organitzem la 1ª TROBADA “TOTS PER TOST” , per Setmana Santa, els dies 11 i 12 d’Abril… així que, si encara no teniu plans, aquest és un pla interessant, divertit, esportiu i col-lectiu. No té més ànim reivindicatiu, que el que CONEGUEU I DISFRUTEU DE LA VALL DE TOST. Econòmicament parlant, us costarà allò que us costi arribar i allò que vulgueu consumir.
LLOC: S’hi arriba per la C-14 i el trencant es troba entre la Seu d’Urgell i Organyà, o més concretament, entre Coll de Nargó i els Hostalets de Tost. Aquest trencant es troba a la dreta si pujem cap a la Seu o a l’esquerra si baixem cap a Organyà. Hi diu: “Castellar de Tost-Torà de Tost”. Haurem marcat el punt amb el logotip de la trobada i a, partir d’allà estarà indicat.
Dia 11 d’Abril a les 10 hores:
Deixarem els vehicles en uns prats especialment preparats per això i farem, tots junts, una caminada-visita fàcil que hem de decidir encara. Després pujarem a dinar a Cal Serradal on disfrutarem d’un dia fantàstic, si no plou. No podem fer foc. Per això cadascú es portarà la seva carmanyola amb allò que vulgui menjar i s’ocuparà de les seves pròpies deixalles després.
Els que es vulguin quedar a dormir aquella nit, tindràn la tarda per plantar-se la tenda de campanya i instal-lar-se: lloc n’hi haurà per tothom.
A la tarda-nit anirem a fer un sopar senzill i barat a un restaurant de Ribera d’Urgellet. És important que confirmeu qui assistirà a aquest sopar. Després de sopar, els que facin nit a Cal Serradal, tornaràn a dormir allà.
Dia 12 d’Abril a les 10 hores:
Tornarem a fer una altra excursió a peu per Tost, dinarem alguna cosa freda, plegarem tot i tornarem cadascú a casa seva.
És important que sapigueu que aquesta trobada és de bon rotllo, que no volem molestar a ningú i que mirarem de no fer malbé res. Els que pugin a dormir a Cal Serradal que sàpiguen que tenim aigua, però en quantitat limitada i que recomanem que porteu, a part de la tenda, l’aïllant, el sac de dormir, una manta pels fredolics i qualsevol artilugi per fer llum de forma autònoma (llanterna o llum-gas..), una cantimplora, i si en teniu, taula i cadira de càmping. A cal Serradal només hi trobarem muntanya i ganes de passar-ho bé.
Necessitem confirmació, si us plau, a
salvem.tost@gmail.com: és important que confirmeu, sobretot si penseu sopar el dia 11. Farem samarretes de record, que us vendrem “a cost”, si la voleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada