Aquest cap de setmana, entre altres coses, hem estat aprenent sobre la gastronomia de la zona. Un dels plats més apreciats l'hem fet amb la Montse Pociello: es tracta del Farcit de Carnaval, un àpat no apte per a malalts de colesterol, i típic al mes de Febrer.
Com totes les cuineres de Tost, la cosa de les mides no va amb elles, però fixant-nos-hi bé podriem establir les següents proporcions per 5 farcits (no feu cas de les fotos perquè aquestes es corresponen amb 23 bulls...).
- 5 mosses (és el budell ceg del porc), també conegut com bisbe o ceg.
- 1/2 kg de pa
- 23 ous (uaaalaa...!, doncs si, perquè per fer 23 bulls, va posar 90 ous la tia...)
- 1/2 kg de panxeta de porc
- 1/2 kg de papada
- 1/4 kg de panses
- 2 cabesses d'alls
- un bon grapat de julivert
- sal
- cansalada grassa per l'aigua de bullir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada