dijous, 4 d’agost del 2011

Els més afectats per la Guixera de Knauf



La Bastida de Tost, en plena guixera.















16 comentaris:

  1. Anònim8/04/2011

    Perdoneu si m'equivoco però, la foto que heu fet des de Castellas que es veu Tora de Tost, on hi ha la rodona marcant la guixera es Sauvanyà no? Es que arriba la guixera en aquell poble o nomès afecta a la montanya on hi ha situada la Bastida de Tost?

    ResponElimina
  2. NO, gràcies al cel, Sauvanyà no està afectat. Tampoc es veu ni des de Torà, ni des de Castellar, ni des de la Bastida. Ademés tenim sort que a Sauvanyà no hi ha guix....que si no...

    ResponElimina
  3. Anònim8/04/2011

    Tant rebombori per això si només son quatre cases, i la zona de la guixera es una solana amb matoll.... Mare meua si que en sou de fins.....I de inocents, de veritat creieu que la vall no en treurà benefici, millor dit que cap dels 24 fantàstics no hi treurà res, hi ha algú que us enganya i us fa anar per on vol, no fa molt ja hi vau veure alguna cosa estranya però algú us va fer desviar la atenció......
    Que us porten a l'hort!
    A.M.T

    ResponElimina
  4. Anònim8/04/2011

    Quatre cases, o cinquanta-set?

    ResponElimina
  5. Perqué no deixeu al David en pau?

    ResponElimina
  6. Anònim8/05/2011

    A M T m’agradaria un intercanvi d’impressions amb tu.
    Has dit: “hi ha algú que us enganya i us fa anar per on vol, no fa molt ja hi vau veure alguna cosa estranya però algú us va fer desviar la atenció......”
    M’agradaria que m’ expliquessis clarament aquest comentari, per mi es com si ho haguessis dit en clau.
    No se si ets del municipi o no, però es que... ho fas en un pla despectiu, visquem d’altra gent al municipi i no ens mereixem “ningú” cap expressió despectiva.
    Millor que ho aclarissis aquí.
    Montse

    ResponElimina
  7. Anònim8/05/2011

    Juas despectiu Montserrat? I m'ho dius tu?, au jo nomes dic que dins del vostre grup hi ha algu que te un cert interes en que es faci la guixera i vosaltres ja sabeu qui es, penseu-hi, jo no us puc dir més que me la jugo, i després tot se sap...feu memòria......
    A.M.T.

    ResponElimina
  8. Anònim8/05/2011

    AMT, l'oposició no te gens d’interès en que es faci.

    1er. destrossa la Vall de Tost, que podria ser un bon recurs del sector terciari.

    2on. destrossa una possible ruta romànica.

    3er. destroça la ruta de Coll de Nargó a La Palanca de Noves, ensenyant el Museu dels Dinosaures i el seu jaciment amb el jaciment dels fòssils de La Palanca de Noves.

    4rt. No ens agradarà veure blancs de guix els pobles del Pla de Sant Tirs, Adrall i Àrfa. Imaginat, un poble amb encant nevat de guix, perd tot l'encant.
    Si no t'ho creus, llegeix el projecte sencer de Knauf, com he fet jo.

    5é. Dius:
    "me la jugo, i després tot se sap...feu memòria......"

    Ajuda'm, que no se per on vas...


    Per cert, dius que saps qui soc, doncs digues Montse i pots telefona’m i acabem la conversa. T’asseguro que seria molt interessant.


    Montse

    ResponElimina
  9. Anònim8/06/2011

    Precisament per què et conec t'e dit Montserrat, Montse, sé que vols que et diguin Montse, era una ironia, no us puc dir més del que dic, me la jugo massa….No saps per on vaig carinyo, ai dona, pensa pensa, problemes, setmana santa……..
    Hi teniu, com diria jo?, un infiltrat-ada….que us pren el pèl….hi ha families darrere de tot això…..
    Vols dir que a Arfa hi ha arrivaria la pols??….
    Jo hi estic en contra però per altres motius que no puc expressar públicament.
    Però el qui teniu infiltrat-ada també té interés en que es faci la planta de biomassa a Adrall…..i ja podeu medir radiacions electromagnètiques si voleu…eh Montse!
    Per cert no has pensat mai per què de sobte apareix gent a defensar una vall, que fa anys que no trepitja, màquines, motors……
    A.M.T.

    ResponElimina
  10. Anònim8/06/2011

    Em sorpren que descobreixis una cosa tan universal AMT: si no hi haguessin interessos particulars, no estariem cóm estem.I diré més: si no hi haguessin interessos locals (de 4 només però), no estariem parlant d'això. Ara bé, ja podem tenir talps a dins, que és igual. Si la guixera va endavant, hauràn de lluitar amb els talps locals...i això serà la guerra. No crec que ningú sigui conscient que els d'aqui, sóm els que coneixem tots els racons i també tots els paranys...així que és igual, ja ens trobarem, ara o amb els nostres fills.
    Joan

    ResponElimina
  11. Anònim8/07/2011

    Joan no oblidis que AMT es trobarà amb els seus propis fills quan li posin espelmes negres a la seva tomba per tenir d’ entrar a casa seva pel mig del guix, per sarcàstic i per fals.

    ResponElimina
  12. Puntualicemos.
    Afectados por la guixera, la bastida?!…y lo que afectan ellos con su escuela de motocros, y con las motos arriba y abajo eso no afecta no? y de eso no os quejáis, el invierno pasado casi me matan al perro cuando venia de la Seu a Sauvanyá…sin hablar del ruido que hacen que TAMPOCO afecta la fauna….Además desde la Bastida apenas se ve!!
    En la tercera imagen, vista de la guixera desde torá?…si no se ve desde Torá!….esa foto es desde la carretera dos curvas antes de llegar al pueblo!!!
    A eso se le llama manipular información!!!

    ResponElimina
  13. Anònim8/10/2011

    Baltasar G. has visto en este bloc una entrada que pone Motos? Te invito a que lo mires. No falta que diga nada mas.

    ResponElimina
  14. Isabel8/10/2011

    Baltasar G, no deus haver estat massa a Torà, jo en soc veina i tenim una vista esplendida de lo que serà la guixera. Puja-hi novament i comprova-ho.
    I lo del soroll de les motos, una cosa és el soroll puntual que poden fer unes motos al passar, i l'altre el repiqueig constant de la trituració del guix.
    En aquest blog NO es manipula la informació.
    Isabel

    ResponElimina
  15. Anònim8/11/2011

    Els d'Àrfa que recolzeu la guixera esteu ben sonats.
    A la segona fase, encara que reguin, està demostrat que els pols per les tardes quan puja el vent, per la canall del Segre, la pols cobrirà El Pla, Adrall i Àrfa.
    Que fareu regareu tots el pobles? I com ho fareu amb massa arborea, semblaran pins de Nadal, blancs de neu o els regareu amb helicopter?
    Si voleu fer fotos pel record, feu-les ara, que al funcionar la guixera s'hauràn acabat.

    ResponElimina
  16. Toni haurès de posar uns esparçors al teu helicopter i de tant en quant regar-nos els pobles.
    La factura la passes a Knauf.

    ResponElimina