diumenge, 29 de març del 2009

1ª Trobada TOTS x TOST, 11 i 12 d'Abril (2)

A poc menys de quinze dies per a la nostra trobada, ja en sóm una setantena els que ho tenim clar que, en algún moment del cap de setmana del 11 i el 12 d’Abril, passarem per Tost. Alguns ja aneu rebent les peticions de confirmació per e-mail.

El resum de l’esdeveniment és el que segueix:

Dia 11

10 hores: Pont del riu Tost, passat el despoblat de Tost (ja veureu les indicacions)
Caminades diverses: n’hi haurà de dos nivells de dificultat. També podeu restar asseguts, pastant o mirant el paisatge : no obliguem a res.
14 hores: dinar fred (el que vosaltres porteu) a Cal Serradal.
Plantada de tendes de campanya
20 hores: Sopar a “La Llar de Foc” (Adrall-Ribera d'Urgellet). Aquest sopar té un cost de 11 Euros (sopa de galets, amanida, pollastre al forn amb patates rostides, gelat, beure, cafè i xopito). És recomanable confirmar.

Dia 12

Abans de les 10 hores: desmuntada del campament de Cal Serradal
10 hores: Caminada suau.

Repetim: és important que si voleu venir ens ho feu saber o enviant-nos un email a
salvem.tost@gmail.com o trucant al Llorenç al 666-13-14-60.

IMPORTANT: El bon rotllo, les ganes de passar-ho bé, l’estricte respecte a l’entorn i a les opinions dels altres i la absoluta precaució quan pujeu amb qualsevol vehicle per la carretera de Tost (és estreta, hi ha trams en mal estat i pot venir qualsevol altre vehicle de cara i no el veurem). Als fumadors us pregarem que us guardeu les burilles a la butxaca.

4 comentaris:

  1. Anònim4/04/2009

    Potser ens podriem queixar aquell dia que s'hagi inventat alguna cosa que pugui substituïr els àrids?
    Sabeu que són necessaris per fer carreteres, cases, inclús per fer vidre s'utilitza àrids!!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Sabem perfectament per a qué s'utilizen les pedres, la terra i els materials que s'hi extrauen en un àrid. El problema és que aquests materials hi són a totes les muntanyes, no solsament a Tost. Tenim mines a cel obert a la zona des de fa més de vint anys: crec que la nostra contribució a la indústria i a la societat està més que demostrada. Ara toca anar a extraure àrids a una altra banda i mirar de recuperar el que tenien (tot i que semblña impossible).

    ResponElimina
  4. Anonim, també la radioteràpia salva vides i cap volem tenir un accelerador lineal i la bomba de cobalt al costat de casa nostra, així que ja saps, si tan important creus el tema dels àrids per al desenvolupament humà, compra una finca i la das a explotar, d'una manera desinteressada per a l'extracció de tan preuats elements, imprescidibles per al desenvolupament humà.

    ResponElimina